Pagina: 'Forum' | Toevoegen reactie

Anoniem
 
05-05-2016
Ik vroeg me af of baby's ook na een tijd een huilbaby kunnen worden. Mijn zoontje is nu bijna vier maanden en huilt steeds vaker en harder. Ik reageer zo goed en vaak en snel mogelijk op hem, maar het is als alleenstaande Mama van drie niet altijd mogelijk om te dragen/ voeden (flesje kolf moet opgewarmd) of anderszins te proberen wat helpt om te troosten . Kortom ik Ben bang dat ik een huilbaby krijg of maak. Kan dat nog na vier maanden? Iedereen heel veel sterkte!!!!

Reactie

Naam
Jose
25-05-16
Dank je wel voor je bericht en sorry voor mijn late reactie.
Wat moet het zwaar zijn om alleen 3 kindjes op te voeden, vooral als de jongste meer gaat huilen!

Het kan zijn dat je kindje later gaat huilen, dit zou bv te maken kunnen hebben met voeding. krijgt hij bv al een fruithapje of groentepotje? Het zou kunnen zijn dat hij daarop reageert.
Zitten er allergie in de familie of hooikoorts of astma?

De eerste 6 maanden kan je een kindje niet verwennen. Wel zal je kunnen gaan merken dat ze gaan gewennen.

Spuugt hij veel? ruikt hij zuur of ruikt zijn speentje zuur? Bij baby's die veel spugen of voeding terug slikken (reflux en verborgen reflux) kan het zijn dat de slokdarm door het zuur wat gaat irriteren. Voordat de slokdarm gaat irriteren gaat er vaak wat tijd overheen, naarmate de kleine ouder wordt wordt het zuur steeds zuurder. Dit zou ook nog een rede kunnen zijn van het huilen.

Hoe gaat het nu met hem?