Forum

In het forum kunt u reactie lezen, reageren en nieuwe reacties vragen. Wij krijgen een bericht als u een reactie plaatst.

LET OP: als u een uitgebreide reactie heeft kunt u dit beter eerst typen in Word en dan plakken in de reactie omdat anders de beveiligingscode verloopt na 15 min.

Reacties

Toevoegen reactie

Laatste reacties (1 tot 10 van 94):

1
2
3
4
5
...
7
8
9
10
KENZLEY
23-09-21
WARNING: My name is Kenzley, from Austria, I want to send important information to everyone on this platform now, beware of Scammer spells Casters, I have been looking for help for over 5 years, no one was able to help me. My husband left me for another woman, I was alone for 5 years, a few days ago, I read an article on the BBC news platform about the testimony of a lady Named Bianca that’s the name I can recall, She wrote about Prof Adam Remmy (+27-660670249) saying that this Spiritual man is a great spells caster so I didn’t waste any time to contact Prof Adam Remmy (+27-660670249) for help and he was so kind he replied to me as I explained to him my relationship problem, he told me not to worry no more because i will see my husband back in 48 hrs. As I waited on, am very happy to inform everyone that it happened as Prof Adam Remmy had promised ...My Handsome Micheal came back to me. Am grateful for Prof Adam Remmy (+27-660670249) that I share his name here on the internet and on radio stations, which is why I am doing it now, so if any of you need help with your relationship, marriage or any human problems please contact him for a love problem solution. I assure you with my life that this man, Prof Adam Remmy (+27-660670249), is Real and Powerful. Contact him: E-mail: ***psychicremmy@gmail.com*** WhatsApp Chat: **♝☑ + 27660670249 *
Tanya Jansegers
17-09-21
Ik ben zo blij om dit fantastische getuigenis van mij te delen. Ik ben Tanya Jansegers en mijn leven is in 48 uur totaal veranderd. Ik kan mezelf in de spiegel zien en glimlachen. Ik heb voor het eerst in tijden vertrouwen in mezelf en mijn capaciteiten. Ik heb mijn vriendje terug in mijn leven met de hulp van Traditional Doctor Lukaku. Hij zei 48 uur nadat de spreuk was gemaakt sorry. Hij zei dat hij besefte dat hij nooit echt uit elkaar wilde gaan, hij kon de emotionele bagage die ik altijd met me meedroeg niet aan. Hij zei dat hij dacht dat hij de negatieve invloed op mijn leven was en dat het het beste was om te vertrekken. Hij zei dat het moeilijk was dat ik de hele tijd over het verleden bleef praten. We hebben elkaar allebei vergeven. Ik heb geld in mijn zak dat eindelijk van mij is. (Mijn compensatiecheque kwam binnen, ik kreeg te horen dat het nog maanden duurde. Ik ben het levende bewijs van wat traditionele dokter Lukaku kan doen. Hij herstelde de liefde en genegenheid tussen mij en mijn man en ik heb hem terug naar mij gebracht. Ik ben nu zo gelukkig Met uw hulp hebben we elkaar de waarheid kunnen zien en spreken. Iedereen die een relatieprobleem heeft, kan contact opnemen met Traditional Doctor Lukaku via e-mail: lukakuspellcaster@gmail.com
James eric
01-09-21
Emergency Cash Loans Hello Everybody, My name is Mrs. Phyllis Sue South. I live in UK London and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $350,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 2 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $350,000.00 U.S. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs. Phyllis Sue South that refer you to him. contact Dr. James Eric via email: financialserviceoffer876@gmail.com Whats-App +918929509036
Rosa
14-08-21
Hallo allemaal, ik ben Rosa Lee, uit Toronto, Canada, ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Prof Remmy te bedanken voor het geweldige werk dat hij in mijn leven heeft gedaan. Ik had een heel groot misverstand met mijn man en hij zei dat hij me niet meer wil dat hij moet scheiden, ik was diepbedroefd, ik was duiker verklaard en verward, ik wist niet wat ik moest doen tot op een trouwe dag die ik zag een getuigenis van iemand die getuigt over wat Prof Remmy voor haar heeft gedaan Ik geloofde nooit in magie of spreuken, maar ik had geen keus, ik besloot het te proberen, dus nam ik contact met hem op via zijn e-mail (profadamremmy@gmail.com) vertelde hij me wat ik moest doen wat ik deed en hij beloofde me dat mijn man binnen 24 uur contact met me zou opnemen, ik geloofde het aanvankelijk niet, dus de tweede dag ochtend toen ik me klaarmaakte om naar mijn werk te gaan, had ik mijn telefoon belde en ik ging het opnemen ik was verrast dat het mijn man was die belde, ik nam op en hij begon zich te verontschuldigen, ik vergaf het hem omdat ik zoveel van hem hou, en nu heeft hij een nieuw leven gedraaid hij stopte met alle stomme dingen hij deed het toen, nu houdt hij meer van me dan ooit gedroomd heeft. Je kunt ook contact met hem opnemen als je ook op doorreis bent en een soort huwelijksprobleem of relatieproblemen hebt. Hij is een zeer krachtige spreukgebruiker en ik geloof dat hij jou ook zal helpen (profadamremmy@gmail.com) of je kunt hem ook WhatsAppen op +27 -6606-70249 of bezoek zijn
Jackson henry
22-06-21
HELLO VIEWERS.
YOU CAN JOIN THE ILLUMINATI TODAY IT DOESN'T MATTER WHERE YOU'RE IN THE
WORLD.
Do you desire freedom, Fame, Riches, Powers, and do you want all your
dreams to come to pass? Are you an upcoming artist, dancer, businessman etc
the Great Illuminati Society offers you a life time opportunity of making
your desires come to accomplishment. Join the illuminati and have all your
heart desires come through, Fast cars, fame, Money, Influence and power.
Earn $50,000 monthly for becoming a member and $500,000 as a benefit of
being a full member of the great movement illuminati to start up a new life
again...
No dirty game no sacrifices and No evil....is an organization of
peace unity and love, to sign up text or call the great council on Whatsapp
number: +1 (213) 5760679
Email address: lordhenrygoldberg666@gmail.com
Credit Klara
02-06-21
Kredit- und Finanzierungsangebot zum Investieren

Kontakt: credit.entreprises@gmail.com
WhatsApp: + 33 752 75 32 75

Ich biete Ihnen ein Darlehen von 2.000 bis 8.950.000 Euro an
Wer mit Zinsen zahlen kann, hat einen niedrigen Zinssatz von 3% bis 3%. Finanzierung und Kredit sind in folgenden Bereichen zertifiziert:

Immobilienkredite
Investitionskredit
Autokredite
Schuldenkonsolidierung
Kreditlinie
Zweite Hypothek
Kreditrückzahlung
Privat Darlehen


Für weitere Informationen zu unseren Bedingungen kontaktieren Sie uns bitte unter
Floor
11-08-20
En wat ik nog wat toevoegen aan mijn onderstaande verhaal:
Mijn huilbaby maakt het me ook moeilijker om van hem te houden. natuurlijk hou ik van mijn kind, maar er zijn veel momenten waarop ik een hekel aan hem heb als hij maar eindeloos door blijft huilen en ik loop op mijn laatste tandvlees. Maar hier hoor ik anderen niet over, lijkt een taboe op te bestaan. Bij mijn partner hoef ik daar niet mee aan te komen. Toen ik eens op vakantie was met familie en de zorg gedeeltelijk werd overgenomen, had ik veel positieve ervaringen met mijn baby. Ik scrolde door mijn foto's op mijn telefoon en zag alleen maar foto's waarop mijn kind aan het huilen is of boos/ontevreden. Dat deed me beseffen hoe ik naar mijn kind keek. Als huilbaby. Terwijl het ook zo'n mooi en lief mannetje kan zijn.
Leona
17-06-21
Precies dat!!!! taboe, omdat je ongeacht wat dan ook van je kind moet houden en altijd door moet kunnen gaan , maar dat gaat dan niet meer. ik snap je helemaal. ik zou het fijn vinden om daar eens met gelijkgestemde over te kunnen praten.
Katherine Johnson
04-07-20
Ik ben Katherine Johnson, uit Nederland, een moeder van 2 kinderen, man is overleden, ben 46 jaar oud, ik word lid van de Illuminati omdat ik mijn kinderen het beste leven ooit wil geven, toen Lord Patrick me inschreef in de Illuminati die ik was nadat ze een miljoen euro hadden overgemaakt en daarna naar mijn bankrekening waren overgemaakt, kochten ze een huis en een auto in mijn land en lieten ze me ook kennismaken met een goed bedrijf, het beste deel van de Illuminati, er is geen menselijk offer, ze helpen je om begrijpen hoe je je dromen kunt laten uitkomen, en je op de juiste plek in het leven kunt zetten, je kunt ook lid worden van de Illuminati, en ze geven je al je hartewensen, neem contact op met Lord Patrick via WhatsApp-nummer +2348055329159 of e-mail hem via agentpatrick5@gmail.com voor hulp bij het lid worden en genieten van alle voordelen van het leven.
Marijke
11-07-19
Het is al 33 jaar geleden maar: mijn zoon was een huilbaby.
Eerste kind. Veel later koemelkallergie gebleken.
En waarschijnlijk, zo als ze het nu noemen, verborgen reflux.

Maar wat ik jullie wil vertellen is dat, heel veel later, is gebleken dat ik, een autisme spectrum stoornis (zo heet dat nu) heb.
Op mijn 42e heb ik de diagnose gekregen.
Daardoor kon ik geen goed contact met mijn baby maken en niet goed met alle veranderingen omgaan.
Ik had ook de pech dat de bevalling heel plotseling in het ziekenhuis was, de redding van mijn baby, en ik bijna geen kraamzorg thuis kreeg.( hooguit 5 uur verdeeld over 3 dagen)

Autisme bij de moeder kan dus ook één van de oorzaken zijn.
Lisa
03-01-17
Wat een ontzettend fijn initiatief van jullie, was er maar zoiets bij mij in de buurt..
Wat een herkenbare verhalen en wat maken ze me verdrietig.
Onze dochter is 9 maanden en ik ben kapot. Al 9 maanden hoor ik alleen maar gehuil en mag ik blij zijn als ik 3 uur onderbroken slaap krijg. Nog elke 2/3 uur krijgt ze de borst en snachts ieder uur.
Mn oudste dochter krijgt niet de (positieve) aandacht die ze verdient.
Het lukt me niet eens meer om in slaap te komen en ieder moment kan ik in tranen uitbarsten. Maar volgens de buiten wereld redden wij ons prima, want we staan nog toch?
Floor
11-08-20
Mijn zoon is ook 9 maanden. Hij geeft vanaf geboorte af aan niet toe aan slaap. Dit resulteert in eindeloos huilen bij het in bed leggen, boos worden, baldadig gedrag en zich overschreeuwen. Zowel overdag als snachts. Na 3 maanden dachten we dat hij miss nu wel eens door zou gaan slapen. Dat was niet geval. Na 6 maanden nog niet en nu zitten we op 9 maanden. Maximaal 3 uur slaap achter elkaar in de nacht. Mijn partner en ik hebben maandenlang ploegendiensten gedraaid, maar dit kostte ons alle intimiteit van onze relatie. We zitten er allebei helemaal door heen en ik ben emotioneel instabiel geworden. Van de opvang horen we ook standaard dat het slapen niet gelukt is.
. Veel onbegrip van buitenwereld. Want ja, elke baby heeft toch wel eens slaapproblemen? Maar ik voel als moeder dat dit niet normaal is. Ik durf ook geen tweede kind meer te nemen, want zo'n tweede huilbaby trek ik niet meer. Zo'n zware periode kan ik maar een keer aan.

Als er een nacht oppas zou bestaan zouden mijn partner en ik daar zeker ruim voor willen betalen
1
2
3
4
5
...
7
8
9
10