Kraam

 

Steunpunt Huilbaby's is opzoek naar een extra Kraamverzorgende die hart heeft voor deze doelgroep!
Neem bij interesse contact met ons op!


Kraam-Nazorg


Loopt het nog niet na de kraamweek?
Zijn er nog vragen over bijvoorbeeld de (borst)voeding?
Maken alle adviezen u onzeker?
Stichting Steunpunt Huilbaby's biedt Kraam-nazorg.

 

Je bent net moeder geworden! Wat bijzonder om je kleine wondertje in je armen te mogen sluiten. Wat fijn dat de kraamverzorgster de eerste week met je mee kijkt en je helpt en ondersteunt waar nodig is. Wanneer de kraamhulp na een aantal dagen weg gaat zullen er momenten zijn waarop je toch nog vragen hebt, je onzeker bent, je het idee hebt dat het nog niet lekker loopt. Stichting Steunpunt Huilbaby's biedt u de gelegenheid om gebruik te maken van Kraam-nazorg. Onze deskundige vrijwilliger kijkt graag met u mee, geeft adviezen, kijkt naar de draagkracht van de ouders en geeft u de kans om vragen te stellen.

Even voorstellen
Rita Willemse is één van onze enthousiaste vrijwilligers. Rita is al jaren werkzaam als kraamverzorgende en heeft sterk het verlangen om mensen te helpen met haar kennis en evaringen die zij in de afgelopen jaren heeft opgedaan. Rita hoopt mensen te kunnen helpen/begeleiden op gebied van onder andere rust en regelmaat, voorkeurshouding, onrustige baby's en (borst)voedingsproblematiek.

Wat biedt Kraam-nazorg
In overleg met de Stichting wordt een afspraak gemaakt met onze vrijwilliger en het gezin. Afhankelijk van de hulpvraag wordt bepaald of, wanneer en hoe vaak de Kraam-nazorg bij u langs komt. Rita is werkzaam in de provincie Utrecht en omstreken. Buiten deze regio wordt gekeken wat voor onze vrijwilliger haalbaal is. Kraam-nazorg is gratis. De enige kosten die u maakt zijn de de reiskosten en eventuele parkeerkosten van onze vrijwilliger. Voor vragen over Kraam-nazorg kunt u contact opnemen met de Stichting.

Info@steunpunthuilbabys.nl